Arhiv novic, prireditev ...

TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE SE JE ZAKLJUČIL S PRIREDITVIJO DAN NESKONČNIH MOŽNOSTI

 

2015.05.26
 

V soboto, 23. maja, je v Domu kulture Ljutomer, potekala regijska prireditev v okviru Tedna ljubiteljske kulture, Dan neskončnih možnosti, ki jo je pripravila OI JSKD Ljutomer. Prireditev so pričeli v avli Doma kulture z nastopom Prleške godbe in nato v dvorani na odru z nastopi kulturnih skupin iz celotnega Pomurja.

 

Na odru so nastopili Tamburaška skupina KD Peter Dajnko Črešnjevci, Tamburaška skupina KD Ivan Kaučič Ljutomer, moški vokalni kvintet Aeternum, Kofetarji iz Lendave, Folklorna skupina FD Sv. Jurij ob Ščavnici, Folklorna skupina FD Lendava, Folklorna skupina KAJER Bučečovci, Križevski rogisti ter Macho in Mejke.

V uvodu je vse zbrane nagovorila predsednica Sveta OI JSKD Ljutomer Cilka Jakelj, prireditev pa je povezovala vodja izpostave Mira Rebernik Žižek. Ob koncu se je vsem zahvalila še županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba.

Prireditev je sprva bila predvidena popoldan še pred Domom kulture, kjer bi potekale različne kulturne dejavnosti, a je zaradi slabega vremena celoten program bil prestavljen v dvorano.

 fotografije si oglejte v galeriji slik


Nazaj
TAMBURAŠKA SKUPINA
OTROŠKA FOLKLORNA SKUPINA
 
  2011 © KD PETER DAJNKO

Design MITTECH